22 februari 2008

Kerst in februari...

Toen we na onze oversteek in St. Lucia aankwamen dacht ik dat iedereen ons vergeten was. Niemand had ons post gestuurd. Tot op de dag van ons vertrek was er niets bezorgd. Nu twee maanden later werd er ineens een stapel brieven en kaarten bij ons schip gebracht. De post had er gewoon "iets" langer over gedaan. "No worrie man…"

Dankzij een paar vette regenbuien met een behoorlijke hoeveelheid wind werd het toch ineens kerst op de Hartbeat, maar dan in februari. Hartelijk dank lieve allemaal.

PS Heb wat extra foto's toegevoegd, dus kijk ook even bij de 'oude' berichten...

1 opmerking:

Anoniem zei

Dag familie-op-reis,
We kijken natuurlijk allemaal voordurend verlekkerd naar jullie foto's van tropische oorden maar plotseling vallen we hier zelf ook in de prijzen: een hele week meivakantie met temperaturen van 25graden en zon! Bloemendaal op z'n best: picknicken aan het Wed (blauw-alg is nog niet gesignaleerd)en als dat te warm wordt (!) aan het strand met een fles rose. Naar he?
We zullen er een op jullie gezondheid drinken de komende dagen en hopelijk dit jaar nog eentje samen met jullie! Liefs, Gerard, Sabine, Levi en Ilja